Hiphiphurraa! Olenhan sittenkin sorsastanut, vaikka kuin, enkä vain tiennyt. Ajattelin että verkkosorsastus on hämärä juttu, koska nyt minulla tarvii olla työhön liittyvä asia, jonka toteuttamiseen tarviin fb-kavereita. No väkinäisesti sellainen aloittaminen tuntui oudolta. KEhittää nyt asia, jotta voi kysyä apua.

Sitten sen hoksasin. Fb tuli tarpeeseen kun erääseen yhteisvastuutilaisuuteen peruutti sovittu osallistuja viime tipassa. Äkkiä otin fb-ssä yhteyttä (vieläpä onlinena oleviin) pariin ystävääni, joiden tiesin omaavaan paljon yhteyksiä. Siellä sitten suunniteltiin miten voitaisiin tilanteessa toimia. Kuka voisi tulla, minkä takia, mitä edustamaan. Hienoa, sorsastus on sittenkin hvyä juttu, eikä pelkkä päänvaiva!

Hei. Okei. Nyt sitten enää se kuvajuttu. Jätän sen vielä kutienkin ensi viikkoon, kun olen paremman koneen ääressä, ja koneen, jossa on kuvia ylipäänsä. Tai onhan niitä tuolla netissä, mutta olen sieltä jo pari ladannut toiselle koneelle. Syytän tästä siis tätä alustaa, ei vaan pelitä. En olisi luullut että juuri se tehtävä koituisi minulle työläimmäksi.

Viikonloppuja!